Darwine ontwikkelt websites waar mensen met elkaar kennis maken of kennis met elkaar delen: mooi maatwerk.

We tonen u graag een aantal van onze succesvolle projecten.

link Referenties
link Route

ADRES
's-Gravenweg 190
3062 ZL Rotterdam
KvK 24348991 0000

tel 010-2133996
mob (Inne) 06-42804208
info@darwine.nl
REFERENTIES
Vroeger hoorden we weinig meer van klanten als we een site hebben opgeleverd. Geen nieuws is goed nieuws dachten we dan: gn bugs in ieder geval ;-)
Toch zijn we nieuwsgierig naar de resultaten van ons werk. En toen we toevallig hoorden hoe klanten over ons dachten, hebben we het ook aan andere klanten gevraagd.

Het resultaat ziet u hieronder. Uiteindelijk is het dt, waar we 't voor doen.

De bijsluiter voor referenties
Mensen bevelen elkaar te gemakkelijk aan.
Dit mag ook een waarschuwing zijn voor al die netwerk sites die de laatste tijd uit de grond komen.
Geschreven door Benjamin Franklin aan een vriend 'Passy' (PNG-file 1,9Mb)


ERASMUS UNIVERSITEIT ROTTERDAM

eur
"...Perhaps the best thing that happened today however was an offer made by guys from a company called Dexus.
They made for a discussion site for us we plan to use for the Social Sciences Faculty. Dexus has nearly finished the job, we were merely discussing a few minor adjustments to the interface. The software is, almost, ready to be installed for it's first use, namely for the lustrum website of the Faculty of Social Sciences.

eur That's where the problem started that Dexus offered to solve. The host providers have been plagued by bugs in their Zope-like environment and do not want to 'simply' install another piece of software. That sure is a problem, especially because we need to deliver the software within a few weeks.

Now what did Dexus do? They offered, without talking about money, to host the website for us. That I call heartwarming and that's why I was correct, for once, in liking these guys right away. Dexus distinguishes itself from many other companies in being openly idealistic and being very clear that they want to develop social software."


Henk Ellerman, opdrachtgever op zijn weblog.


LOGICA CMG

logicacmg
"We werken al een paar jaar samen en ze presteren het elke keer opnieuw meer op te leveren dan ze beloven. Daarin zijn ze voor ons uniek."
logicacmg Marc van der Steen, Public Sector en Sonja Meijerink, voorzitter OR LogicaCMG


SANQUIN

sanquin
"Wat opvalt is dat de mensen van Darwine zich gemakkelijk inleven in de wensen van hun klanten. De communicatie verloopt goed doordat zij in staat zijn hun manier van communiceren af te stemmen op het 'digitaal-technische' niveau van hun opdrachtgevers. In goed onderling overleg is in korte tijd een applicatie gerealiseerd en inmiddels opgeleverd die eenvoudig te gebruiken is en goed functioneert. Doordat tijdens de bouw al geoefend kon worden vanuit de Sanquin-werkplek konden tussentijdse wensen nog worden ingebracht in het proces en uitgevoerd.
sanquin Naast het prima resultaat was ook de weg naar het resultaat toe een belevenis. In het hele traject hebben Erwin en Inne duidelijk laten blijken dat ze naast de al uitzonderlijke combinatie van klantvriendelijkheid, creativiteit, drive en kwaliteitszin ook nog eens een grote dosis humor bezitten. En dit alles maakt samenwerken met Darwine heel prettig!"

Marleen de Bruijn, opdrachtgever en Petra van Krimpen, projectleider


RFiD SOCIETY

rfid society
"Inmiddels werken wij ruim 1 jaar met Darwine en zijn zeer te spreken over de geleverde prestaties en service.
Darwine heeft onze website op vakkundige wijze ontwikkeld en een passende uitstraling gegeven.
In dat kader waarderen wij zeer de adviezen die daarbij worden verstrekt, de geboden flexibiliteit en het open staan voor nieuwe uitdagingen, zoals bijvoorbeeld het ontwikkelen van de RFID-stockindex."

rfid society 13-11-2004, Ralph Goossens en Frans Lambi, oprichters RFiD Society


CALAND/SCHOEN

calandschoen
"Dagelijks komen er klanten in de winkel of bellen/mailen mensen n.a.v. de site. Dit is de beste PR-investering die ik ooit heb gedaan. Hij loopt nooit vast en is zeer makkelijk te bedienen."
calandschoen Anke Griffioen, eigenaar Calandschoen


CIRQUEST, THE VISUAL LEARNING COMPANY

cirquest
"Wanneer je een gedegen internetvariant van een assessment wilt ontwikkelen, blijkt het lastig een goede, gedegen partner te vinden.

Via Gerard Kromhout zijn wij, als Cirquest, in contact gekomen met Darwine, om samen voor Sectorfondsen Zorg en Welzijn een competentie agressiescan te ontwikkelen. Een test waarmee medewerkers vanuit zorg en welzijnsinstellingen kunnen meten hoe zij omgaan met agressie om op basis van de resultaten gericht invulling aan hun ontwikkeling op dit vlak te kunnen geven. Het project had behoorlijk wat voeten in de aarde, maar uiteindelijk zijn we zeer tevreden, maar zeker ook trots over het eindresultaat.
cirquest De aanpak van Darwine verschilt in onze beleving van die van andere bureau's wat betreft de inzet en motivatie enerzijds, maar vooral ook de gestructureerde aanpak anderzijds. Het was vanuit ons perspectief dan ook, ondanks de wat rommelige start, een mooi en succesvol project.

Wat ik, als projectleider vanuit Cirquest, met name van jullie persoonlijk meeneem is dat wanneer de basis maar stabiel is, je tot de hemel kunt bouwen."


Marc van Leeuwen
Cirquest, the Visual Learning Company


DERKS & DERKS

derks & derks
"De mannen van Darwine onderscheiden zich van anderen doordat ze eerlijk zijn, kritisch durven meedenken en een bruikbaar en inzichtelijk advies geven.
Hun uitgebreide kennis op diverse gebieden (internet, gaming, ontwikkelen en bouwen van maatwerk software, sublieme discussieplatforms) maakt dat ze in de breedte inzetbaar zijn.
Opvallend is de frisse, eerlijke, directe en soms ongenuanceerde stijl.
Anders. Beter. Lekkerder. Een aanrader."

derks & derks Jan Derks, eigenaar Derks & Derks B.V.LAATSTE PROJECTEN